289 zł
Uwaga!! Oferta dobiegła końca
zamiast 600
rabat 52 %
oszczędzasz 311 zł
OFERTA ZAKOŃCZONA

Zobacz inne oferty
Idealna lokalizacja w centrum Zakopanego  ,  7 minut do Krupówek ,100m do dworca PKS, PKP, W pobliżu Willi znajduje się Aqua Park Słynni goście Willi BÓR : Mariusz Czerkawski, Michał Żewłakow, Agnieszka Fitkau-Perepeczko To, co najlepsze w Zakopanem - stylowy pensjonat w zacisznej okolicy, a zarazem blisko Krupówek  Za oknami rozciąga się zielony Park Miejski Willa Bór to wymarzone miejsce dla osób poszukujących wypoczynku w ciszy, spokoju i komfortowych warunkach w centrum Zakopanego W Willi Bór znajduje się jadalnia wykonana na wzór starej góralskiej izby z kominkiem gdzie można spędzić miło czas z rodziną i znajomymi Kącik zabaw dla dzieci Pyszne bogate śniadania w postaci stołu szwedzkiego!

Ważne informacje
W razie zarezerwowania terminu i nieodwoł‚ania go z co najmniej 5- dniowym wyprzedzeniem, kupon  przepada

Zakwaterowanie:pokoje o wysokim standardzie

Wstą™pna rezerwacja  terminu oferty Kuptravel:  18 20 005 42 lub 533 095 039. WAł»NE :Podaj nazwą™ portalu KUPTRAVEL.PL i ceną™ pakietu.

Pobyt dzieci :Dzieci do lat 3 bezpł‚atnie, 4-12 lat 50zl doba,

Oferta ważna od 03.01.2018 do 27.04.2018 z wył‚ą…czeniem 29.03.2018-02.04.2018

łazienki z kabiną… prysznicową… oraz indywidualny stylowy wystrój

Recepcja czynna w godzinach od 8:00 do 22:00

TV

Ważne: Po zakupie kuponu potwierdzenie rezerwacji w formie mailowej na:recepcja@willabor.pl w treł›ci maila nalezy wpisaą‡: iloł›ą‡ osób, pokoi,numer telefonu , imiona, nazwiska, kupon w zał‚ą…czniku wiadomoł›ci, data przyjazdu, przesł‚anie danych z numerem kuponu jest podstawą… do potwierdzenia rezerwacji.

Rezerwacja musi byą‡ dokonana z minimum 24 godzinnym wyprzedzeniem

Dzieci do lat 3 bezpł‚atnie, 4-12 lat 50zl doba,

Opł‚ata miejscowa w wysokoł›ci 2,00 zł‚ od osoby za dobą™ pł‚atna dodatkowo

Możliwoł›ą‡ ł‚ą…czenia bonów na dł‚uższy pobytOpł‚ata miejscowa w wysokoł›ci 2,00 zł‚ od osoby za dobą™ pł‚atna dodatkowoRezerwacja musi byą‡ dokonana z minimum 24 godzinnym wyprzedzeniemRecepcja czynna w godzinach od 8:00 do 22:00W razie zarezerwowania terminu i nieodwoł‚ania go z co najmniej 5- dniowym wyprzedzeniem, kupon  przepada

Dostą™p do Internetu

Pokoje posiadają…:TVTelefonDostą™p do Internetułazienki z kabiną… prysznicową… oraz indywidualny stylowy wystrój

Oferta cenowa jest dostą™pna wylą…cznie przy zakupie kuponu  przez portal Kuptravel , nie ma możliwosci pł‚acenia za pobyt na miejscu

W terminie od 15.01.2018 do 28.02.2018. Minimalny pobyt na 3 doby.

Telefon

sauna i jacuzzi - 50 zł‚ za 1 godziną™ dla 2 osób.

Bogate ł›niadania (bufet szwedzki )  dodatkowo pł‚atne 13zł‚ os/doba (dzieci do lat 3 bezpł‚atnie)

Darmowy zamykany parkingPokoje posiadają…:TVTelefonDostą™p do Internetułazienki z kabiną… prysznicową… oraz indywidualny stylowy wystrój

pokoje o wysokim standardzie
Warunki oferty
W razie zarezerwowania terminu i nieodwoł‚ania go z co najmniej 5- dniowym wyprzedzeniem, kupon  przepada

Zakwaterowanie:pokoje o wysokim standardzie

Pobyt dzieci :Dzieci do lat 3 bezpł‚atnie, 4-12 lat 50zl doba,

Oferta ważna od 03.01.2018 do 27.04.2018 z wył‚ą…czeniem 29.03.2018-02.04.2018

łazienki z kabiną… prysznicową… oraz indywidualny stylowy wystrój

Recepcja czynna w godzinach od 8:00 do 22:00

TV

Ważne: Po zakupie kuponu potwierdzenie rezerwacji w formie mailowej na:recepcja@willabor.pl w treł›ci maila nalezy wpisaą‡: iloł›ą‡ osób, pokoi,numer telefonu , imiona, nazwiska, kupon w zał‚ą…czniku wiadomoł›ci, data przyjazdu, przesł‚anie danych z numerem kuponu jest podstawą… do potwierdzenia rezerwacji.

Rezerwacja musi byą‡ dokonana z minimum 24 godzinnym wyprzedzeniem

Wstą™pna rezerwacja  terminu oferty Kuptravel:18 20 005 42 lub 533 095 039. WAł»NE :Podaj nazwą™ portalu KUPTRAVEL.PL i ceną™ pakietu.

Dzieci do lat 3 bezpł‚atnie, 4-12 lat 50zl doba,

Opł‚ata miejscowa w wysokoł›ci 2,00 zł‚ od osoby za dobą™ pł‚atna dodatkowo

Możliwoł›ą‡ ł‚ą…czenia bonów na dł‚uższy pobytOpł‚ata miejscowa w wysokoł›ci 2,00 zł‚ od osoby za dobą™ pł‚atna dodatkowoRezerwacja musi byą‡ dokonana z minimum 24 godzinnym wyprzedzeniemRecepcja czynna w godzinach od 8:00 do 22:00W razie zarezerwowania terminu i nieodwoł‚ania go z co najmniej 5- dniowym wyprzedzeniem, kupon  przepada

Dostą™p do Internetu

Pokoje posiadają…:TVTelefonDostą™p do Internetułazienki z kabiną… prysznicową… oraz indywidualny stylowy wystrój

Oferta cenowa jest dostą™pna wylą…cznie przy zakupie kuponu  przez portal Kuptravel , nie ma możliwosci pł‚acenia za pobyt na miejscu

W terminie od 15.01.2018 do 28.02.2018. Minimalny pobyt na 3 doby.

Telefon

sauna i jacuzzi - 50 zł‚ za 1 godziną™ dla 2 osób.

Bogate ł›niadania (bufet szwedzki )  dodatkowo pł‚atne 13zł‚ os/doba (dzieci do lat 3 bezpł‚atnie)

Darmowy zamykany parkingPokoje posiadają…:TVTelefonDostą™p do Internetułazienki z kabiną… prysznicową… oraz indywidualny stylowy wystrój

pokoje o wysokim standardzie
Ferie 2019 w willi bór*** od 3-7 nocy, fantastyczne opinie,5 minut do krupówek! blisko pkp, pks, pobyt od 3-7 nocy dla 2 osób w góralskiej willi w centrum zakopanego o znakomitych opiniach i wysokim standardzie ,100 m od pks i pkp, blisko do aquparku ,wie
52%
289
600
Pozostało297d22h44m
Pobyt w willi bór*** od 3-7 nocy, fantastyczne opinie,5 minut do krupówek! blisko pkp, pks,+ferie pobyt od 3-7 nocy dla 2 osób w góralskiej willi w centrum zakopanego o znakomitych opiniach i wysokim standardzie ,100 m od pks i pkp, blisko do aquparku ,wi
47%
320
600
Pozostało297d22h44m
Pobyt w luksusowej willi regina ze śniadaniami! 3-8 dni.zniżki na termy! fantastyczne opinie! wiosna hit! romantyczny pobyt w zakopiańskiej willi regina w okazyjnej cenie! od 3-8 dni dla 2 os + śniadania + karta tatrzańska.wysoki standard,rewelacyjna cena
48%
279
540
Pozostało123d20h44m
Majówka,wielkanoc ,boże ciało w pensjonacie marta m z codziennym wyżywieniem hb,blisko szlaków długie weekendy lub wielkanoc w tatrach w pensjonacie marta m od 4-8 dni, 2 os + śniadania i obiadokolacje!blisko parku tatrzańskiego.bardzo dobre opinie. zniżk
50%
599
1200
Pozostało114d22h44m
Hit cenowy !pobyt z wyżywieniem hb w pensjonacie marta m ! 2-8 dni dla 2os (wiosna) od 3-8 dni, 2 os+zniżki dla dzieci , śniadania i obiadokolacje.super standard!parking.bardzo dobre opinie !łatwy dojazd do centrum ,blisko szlaków górskich !
49%
139
270
Pozostało115d20h44m
Ferie-górski pałacyk oraz gościniec szarotka kompleks obiektów! 2-8 dni dla 2 osób.zniżki na termy. pobyt od 129zł , 2-8 dni dla 2 osób ze śniadaniami lub śniadaniami i obiadokolacjami w kompleksie górski pałacyk albo gościńcu szarotka w kościelisku.
46%
129
240
Pozostało33d21h44m
Ferie-górski pałacyk oraz gościniec szarotka kompleks obiektów! 2-8 dni dla 2 osób.zniżki na termy. pobyt od 129zł , 2-8 dni dla 2 osób ze śniadaniami lub śniadaniami i obiadokolacjami w kompleksie górski pałacyk albo gościńcu szarotka w kościelisku.
46%
129
240
Pozostało33d22h44m
Wiosna w renomowanej willi serafin o znakomitych opiniach+śniadania(bufet) ,2os od 3-7 dni. pobyt w regionalnym stylu,jedna z lepiej ocenianych willi w kościelisku,3-8 dni dla 2 osób ze śniadaniami w luksusowej willi serafin! pokoje z widokiem na giewont
47%
318
600
Pozostało122d20h44m
Stronę opublikowano: 10.02.2018, 08:30, Stronę wyświetlono: 51x, Oferta pochodzi z portalu: Kuptravel.pl
Do góry