249 zł
Oferta jest aktywna
zamiast 380
rabat 34 %
oszczędzasz 131 zł
oferta kończy się za
160
dni
17
godz.
16
min.
OPINIE : Przepiękny nowoczesny hotel. Zjawiskowe krajobarazy oraz przepyszna kuchnia. Dziękuję, POLECAM .” ARTUR W.  11/2015 “Bardzo miła obsługa. Dobre jedzenie i tak ogólnie było super.” ZDZISŁAW D.  10/2015 “Polecam gorąco! Jest pięknie, smacznie i jak w domu :-)” Hotel nowy, czysty, gustownie urządzony i starannie wykonany. Śniadania urozmaicone (z dużym wyborem potraw)wliczone do ceny łóżka. Malownicze położenie. Blisko do Krakowa. Oddalony od trasy S7 przez co zapewnia ciszę. Dodatkową atrakcję pobytu w tym hotelu stanowią stajnie z końmi i hala, w której mogą być rozgrywane zawody w WKKW.Jacek,  Bardzo miła obsługa w recepcji, śniadania na poziomie 4 gwiazdkowych hoteli w Krakowie, duże i bardzo wygodne łóżko, bardzo czysto w pokoju, wyposażenie pokoju dobrej jakości. Skosy w pokoju absolutnie nie przeszkadzają.Piotr,  Byliśmy niestety tylko jedną noc, ale hotel bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Doskonała i sympatyczna obsługa całego obiektu, fantystyczne jedzenie, spokój i cisza, zdala od zgiełku ulic. Ale przede wszystkim ogromny plus za bardzo wygodne łóżka. Idealne miejsce na naładowanie baterii. ;) Wrócimy tu jeszcze... :)Dawid,  Hotel nie dawno został otwarty. Wszystko lśni i pachnie nowością. Świetną ma lokalizację. Znajduje się jakieś 500 metrów od głównej szosy, z pięknym widokiem na pobliskie pagórki i pola. Jest świetną bazą wypadową aby zwiedzać jurę krakowsko częstochowską oraz Ojcowski Park Narodowy. My wprawdzie na koniach nie jeździmy, ale zaraz obok znajdują się piękne stajnie i z tego co wiem, to hotel popularny jest wśród miłośników koni. W hotelu jest bardzo smaczna restauracja. Pokoje są miło urządzone z ładnym widokiem.Joachim,  Miejsce na pewno godne polecenia. Bardzo dobre jedzenie i wystrój. Pokoje na wysokim poziomie. Co do atrakcji do okolica cicha, można pojeździć na koniu. Niedaleko od krakowa, także można też sie spokojnie wybrać na wycieczkę. Na pewno jeszcze tam wrócimy 297dawid,  Hotel o wysokim standardzie, nowy i czysty, pyszne śniadania, wygodne pokoje, odległość od Krakowa niewielka - nie przeszkadzała nam zupełnie, ponieważ podróżowaliśmy samochodem, mogliśmy bez problemu wybrać się na wycieczkę do centrum. Okolica spokojna i zielona, miłe dla oka widoki;-) OlaNowakowska, TripAdvisor.com

Ważne informacje
Codziennie znakomite ł›niadania  ( BUFET) w  restauracji SZARY  dla każdej z osób.Codziennie kolacje w restauracji  SZARY   dla każdej z osób.

Zamówienie oferty Kuptravel , podajaą‡ hasł‚o rabatowe 'KUPTRAVEL'  lub nazwą™ portalu KUPTRAVEL.PL i cene pakietu  pod numerem : tel 12 306 51 00

Noclegi w nowoczeł›nie i komfortowo wyposażonym pokoju Double lub Deluxe ( wybrane opcje cenowe)posiadają…cy TV LED oraz dostą™p do bezpł‚atnego Internetu bezprzewodowego.

Zrób prezent swoim bliskim, dziewczynie czy wykup pobyt rodzicom

Masaż w pokoju - ok. 100zł‚ / godziną™.

Inne Terminy wył‚ą…czone : 8,9,10.02.2018  , 1,2,3,22,23,24.03.2018 , 19,20,21.04.2018 1,2,3,4,5,10,11,12.05.2018  , 7,8,9,21,22,23.06.2018  ,

WAł»NE: Na miejscu pokaż kupon  - wydrukowany lub na ekranie smartfona

Codziennie znakomite ł›niadania  ( BUFET) w  restauracji SZARY  dla każdej z osób.

Pobyt dzieci: dzieci do 3 lat: pobyt bezpł‚atny na ł‚óżku rodziców lub ł‚óżeczko niemowlą™ce ze ł›niadaniem ale bez obiadokolacji dzieci powyżej 3 lat  i osoby dorosł‚e 99 zł‚/os./doba – dodatkowe ł‚ózko i ł›wiadczenia

Doba hotelowa rozpoczyna sią™ o godz. 14.00 i koł„czy o 12.00

Codziennie kolacje w restauracji  SZARY   dla każdej z osób.

dzieci powyżej 3 lat  i osoby dorosł‚e 99 zł‚/os./doba – dodatkowe ł‚ózko i ł›wiadczenia

UWAGA - oferta cenowa ważna wył‚ą…cznie przy zakupie kuponu  w opcji „Kup Teraz”przez serwis Kuptravel.pl

Darmowy parking

Dostą™p do Wi-Fi,

Oferta nie ł‚ą…czy sią™ z innymi promocjami

Akceptujemy zwierzą™ta 30 PLN/noc.

Ważnoł›ą‡ kuponu aż do 30.06.2017 .Terminy wył‚ą…czone od 23-27.12.2017 oraz 29.12.2017 -02.01.2018

dzieci do 3 lat: pobyt bezpł‚atny na ł‚óżku rodziców lub ł‚óżeczko niemowlą™ce ze ł›niadaniem ale bez obiadokolacji

WAł»NE po zakupie konieczne potwierdzenie rezerwacji z podaniem kodu kuponu, nazwiskiem, iloł›cią… osób, dni, dostawek dla dzieci na adres e-mail: recepcja@szaryresidence.pl
Warunki oferty
Codziennie znakomite ł›niadania  ( BUFET) w  restauracji SZARY  dla każdej z osób.Codziennie kolacje w restauracji  SZARY   dla każdej z osób.

Zamówienie oferty Kuptravel , podajaą‡ hasł‚o rabatowe 'KUPTRAVEL'  lub nazwą™ portalu KUPTRAVEL.PL i cene pakietu  pod numerem : tel 12 306 51 00

Noclegi w nowoczeł›nie i komfortowo wyposażonym pokoju Double lub Deluxe ( wybrane opcje cenowe)posiadają…cy TV LED oraz dostą™p do bezpł‚atnego Internetu bezprzewodowego.

Zrób prezent swoim bliskim, dziewczynie czy wykup pobyt rodzicom

Masaż w pokoju - ok. 100zł‚ / godziną™.

Inne Terminy wył‚ą…czone : 8,9,10.02.2018  , 1,2,3,22,23,24.03.2018 , 19,20,21.04.2018 1,2,3,4,5,10,11,12.05.2018  , 7,8,9,21,22,23.06.2018  ,

WAł»NE: Na miejscu pokaż kupon  - wydrukowany lub na ekranie smartfona

Codziennie znakomite ł›niadania  ( BUFET) w  restauracji SZARY  dla każdej z osób.

Pobyt dzieci: dzieci do 3 lat: pobyt bezpł‚atny na ł‚óżku rodziców lub ł‚óżeczko niemowlą™ce ze ł›niadaniem ale bez obiadokolacji dzieci powyżej 3 lat  i osoby dorosł‚e 99 zł‚/os./doba – dodatkowe ł‚ózko i ł›wiadczenia

Doba hotelowa rozpoczyna sią™ o godz. 14.00 i koł„czy o 12.00

Codziennie kolacje w restauracji  SZARY   dla każdej z osób.

dzieci powyżej 3 lat  i osoby dorosł‚e 99 zł‚/os./doba – dodatkowe ł‚ózko i ł›wiadczenia

UWAGA - oferta cenowa ważna wył‚ą…cznie przy zakupie kuponu  w opcji „Kup Teraz”przez serwis Kuptravel.pl

Darmowy parking

Dostą™p do Wi-Fi,

Oferta nie ł‚ą…czy sią™ z innymi promocjami

Akceptujemy zwierzą™ta 30 PLN/noc.

Ważnoł›ą‡ kuponu aż do 30.06.2017 .Terminy wył‚ą…czone od 23-27.12.2017 oraz 29.12.2017 -02.01.2018

dzieci do 3 lat: pobyt bezpł‚atny na ł‚óżku rodziców lub ł‚óżeczko niemowlą™ce ze ł›niadaniem ale bez obiadokolacji

WAł»NE po zakupie konieczne potwierdzenie rezerwacji z podaniem kodu kuponu, nazwiskiem, iloł›cią… osób, dni, dostawek dla dzieci na adres e-mail: recepcja@szaryresidence.pl
Hit! ekskluzywny szary residence*** !7 km od krakowa.śniadania,kolacje w restauracji! opinie-9,5/10 luksusowe miejsce o fantastycznych opiniach ! 2-5 dni dla dwojga w szary residence w michałowicach tylko 7 km od krakowa ! nowo otwarta luksusowa rezydencj
34%
249
380
Pozostało160d17h16m
Od 2, 3, 4 lub 6 dni dla 2, 4 lub 6 osób ze śniadaniami w hostelu luneta warszawska w krakowie! komfortowy pobyt w magicznym forcie w samym centrum miasta!
25%
186
248
Pozostało1d16h15m
Odwiedź kraków w dobrej cenie !hotel start w centrum ze śniadaniami,2/3 dni dla 2-4 osób. pobyt ze śniadaniami w okazyjnej cenie ,2/3 dni dla 2 - 4 osób w komfortowym hotelu start, atrakcyjne zniżki dla dzieci. kupony można łączyć na dłuższe pobyty! okazj
35%
129
200
Pozostało72d17h16m
Odwiedź kraków w dobrej cenie !hotel start w centrum ze śniadaniami,2/3 dni dla 2-4 osób. pobyt ze śniadaniami w okazyjnej cenie ,2/3 dni dla 2 - 4 osób w komfortowym hotelu start, atrakcyjne zniżki dla dzieci. kupony można łączyć na dłuższe pobyty! okazj
35%
129
200
Pozostało72d17h16m
Od mycie, strzyżenie i modelowanie oraz saunę ozonową na włosy dowolnej długości w salonie me more! odśwież swój wizerunek!
52%
29
60
Pozostało1d16h15m
Odwiedźcie miasto królów! od 3 lub 4 dni dla 2 osób ze śniadaniami w hotelu perła*** w krakowie!
32%
629
930
Pozostało0d16h15m
Ferie w hotelu zawiercie business & leisure **** + 2 dzieci gratis luksusowy pobyt 3, 4 lub 7 dni z wyżywieniem, dostępem do kompleksu basenowego i innymi atrakcjami w luksusowym hotelu zawiercie**** business & leisure+mega promocja dla dzieci !
50%
499
1004
Pozostało72d17h16m
Ferie w hotelu zawiercie business & leisure **** + 2 dzieci gratis luksusowy pobyt 3, 4 lub 7 dni z wyżywieniem, dostępem do kompleksu basenowego i innymi atrakcjami w luksusowym hotelu zawiercie**** business & leisure+mega promocja dla dzieci !
50%
499
1004
Pozostało72d17h16m
Stronę opublikowano: 01.12.2017, 17:30, Stronę wyświetlono: 19x, Oferta pochodzi z portalu: Kuptravel.pl
Do góry